Gaivios salotos su ridikėliais ir kriaušėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gaivios salotos su ridikėliais ir kriaušėmis
Autorius apie receptą: Gaivios, lengvos salotos. Papildomai tinka pagardinti fetos sūriu ar riešutais. Gaivios, lengvos salotos. Papildomai tinka pagardinti fetos sūriu ar riešutais. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 saujos salotų mišinio (naudojau su gėlėmis)
1 vienetas kriaušių
6 vienetai ridikėlių
pagal skonį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotų mišinį kruopščiai nuplauti ir nusausinti.
2.
Kriaušę perpjauti išilgai pusiau, išimti sėklalizdžius, supjaustyti labai plonomis riekelėmis.
3.
Nupjauti ridikėlių šakneles ir stiebelius. Ridikėlius supjaustyti plonais griežinėliais.
4.
Į lėkštę (ar dvi lėkštes, jei tiekiate porcijomis) išdėlioti salotas, kriaušę, ridikėlius. Apšlakkstyti aliejumi, pagardinti druska ir pipirais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital