Paukštienos terinas

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paukštienos terinas
Paukštienos terinas
Paukštienos terinas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gr. kalautienos krūtinėlės
50 ml grietinėlės
50 gr. sviesto
20 ml. vyšnių likerio arba užpiltinės
žiupsnelis susmulkintų pistacijų
30 gr. džiovintų abrikosų arba slyvų
žiupsnelis baltų, juodų ir raudonų pipirų mišinio
Įdarui:
Viena vištos krūtinėlė, perpjauta per pusę
100 gr paukštienos faršo
sauja džiovintų ir išvirtų voveraičių
žiupsnelis pipirų mišinio, druskos
10 gr. virto kiaulienos kimpio ar šoninės
1 šalotinis svogūnėlis.
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kalakutieną sumalti, sudėti prieskonius gerai išmaišyti ir padėti, kad gerai atšaltų. Į atvėsusį frašą supilti grietinėlę, ištirpintą atvėsusį sviestą, trauktinę, sudėti susmulkintas pistacijas, abrikosus ir gerai išmaišyti.

Į pailgą formą įtiesti folijos, formos dugną ir šonus padengti faršu.
Vištos krūtinėlę išskleiskite, pagardinkite prieskoniais. Įvyniokite vištienos faršą sumaišytą su smulkiai supjaustytais grybais pakepintais aliejuje arba svieste su svogūneliu, kailienos kumpį, prieskoniais ir aišku druska. Gautą įdarą dėkite į forma ant kalakutiesnos faršo. Ant viršaus sudėkite 1/3 kalakutienos faršo. Paviršių išlyginkite.

Kepimo formą dėkite į kitą skardą su vandeniu ir dėkite į iki 170°C temp. įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 min. Leiskite terinui atvėsti, nuimkite foliją ir padenkite želė sluoksniu.
 

 

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital