Paukštiena įdaryti obuolių bokšteliai

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Paukštiena įdaryti obuolių bokšteliai
Paukštiena įdaryti obuolių bokšteliai
Autorius apie receptą: Ne tik labai skanūs, bet ypatingai puošnūs paukštiena įdaryti obuolių bokšteliai. Gardus skonių derinys nustebins kiekvieną. Paruošti nėra sudėtinga, bet maloniai Ne tik labai skanūs, bet ypatingai puošnūs paukštiena įdaryti obuolių bokšteliai. Gardus skonių derinys nustebins kiekvieną. Paruošti nėra sudėtinga, bet maloniai nustebina kiekvieną. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių
200 gramų paukštienos vyniotinio (naudojau patarškos suktinį)
20 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų sūrio (naudojau sūrį su mėlynėmis ir levandomis)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
100 gramų vyšninių pomidorų
20 gramų alyvuogių aliejaus
5 gramai peletrūno (arba čiobrelio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuoliai supjaustomi griežinėliais ir iš kas antro griežinėlio išpjaunamas viduriukas.
2.
Griežinėliai įtrinami alyvuogių aliejumi, pabarstoma druska. Griežinėlis su skyle dedamas ant pilno griežinėlio, t.y. suformuojami dviejų griežinėlių aukščio bokšteliai.
3.
Į bokštelių vidų dedami paukštienos suktinio gabalėliai.
4.
Paruošti bokšteliai kepami kepsninėje 140-160 C apie 20-30 minučių (arba iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių).
5.
Kol kepa obuoliai, užmarinuojami pomidoriukai - jie perpjaunami pusiau ir sumaišomi su alyvuogių aliejumi bei smulkintais peletrūnais.
6.
Iškepti obuoliai pabarstomi tarkuotu sūriu ir dar šiek tiek pakepami iki sūris išsilydo.
7.
Obuolių bokšteliai tiekiami su marinuotais pomidoriukais. Prie jų labai tinka šis obuolinis padažas.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital