Paukščių pieno tortas su braškėmis

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paukščių pieno tortas su braškėmis
Paukščių pieno tortas su braškėmis
Paukščių pieno tortas su braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
150 gramų miltų
100 gramų juodojo šokolado
3 šaukštai vandens (šaltas)
1 šaukštas želatinos
1 sauja braškių
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirma paruošti biskvitą: 3 kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 3 v. š. cukraus.
2.
Baltymus išplakti iki standžių putų.
3.
Į trynių masę po truputį dėti išplaktus baltymus ir miltus, nusijotus su kepimo milteliais, išmaišyti.
4.
Masę krėsti į kepimo formą ir kepti apie 20 minučių.
5.
Paukščių pienas: želatiną užpilti vandeniu, išbrinkinti, ištirpdyti virš garų.
6.
Keturis baltymus standžiai išplakti su likusiu cukrumi.
7.
Kai želatina atvės, supilti ją į baltymų masę, išmaišyti, pastatyti į šaldytuvą.
8.
Biskvitą perpjauti pusiau (kai atvės), pusę dėti į torto formą nuimamais kraštais, pilti kremą ir užvožti kitu biskvitų. Pastatyti kelioms valandoms apstingti šaltai.
9.
Šokoladą ištirpinti ir juo aplieti tortą, viršų puošti barškių puselėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital