Paukščių pienas pagal mamos receptą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paukščių pienas pagal mamos receptą
Autorius apie receptą: Tai desertas iš mano vaikystės. Kiek pamenu švenčių, mama visada ruošdavo paukščių pieną. Tai firminis jos tortas. Ir dabar, kai tortus ir pyragus kepu jau pati, o vat panorau Tai desertas iš mano vaikystės. Kiek pamenu švenčių, mama visada ruošdavo paukščių pieną. Tai firminis jos tortas. Ir dabar, kai tortus ir pyragus kepu jau pati, o vat panorau mamą nustebinti jos pačios mane išmokintu gaminti desertu. Iš šio kiekio išeina 1,5 l deserto. Užtruksite, kol pagaminsite apie 10 min. Stingti prireiks mažiausiai 3 val. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaušinių baltymų
100 mililitrų vandens
6 šaukšteliai želatinos
4 šaukštai cukraus (ar pagal skonį)
1 žiupsnelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame brinkti apie 10 minučių.
2.
Baltymus išplakame iki standžių putų, palaipsniui supilame cukrų ir citrinos rūgštelę. Jų kiekį pasireguliuojame pagal savo skonį.
3.
Garų vonelėje ištirpiname želatiną, paliekame atvėsti. Silpna srovele pravėsusią želatiną supilame į baltymų masę.
4.
Masę gerai išplakame ir supilame į indą, kuriame ruošiamės stingdyti desertą.
5.
Paukščių pieną statome į šaldytuvą stingti. Sustingusį desertą galite aplieti tirpintu šokoladu. Aš šį kartą jį pabarsčiau šaltyje džiovintomis avietėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital