Patys skaniausi troškinti kopūstai arba “Bigusas"

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Lenkiški troškinti kopūstai su mėsa "Bigusas"
Autorius apie receptą: Užsimaniau troškintų kopūstų, kuriems niekada negaliu atsispirti! Užsimaniau troškintų kopūstų, kuriems niekada negaliu atsispirti! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
500 gramų raugintų kopūstų
300 gramų mėsos (bet kokios)
4 vienetai karštai rūkytų dešrelių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 saujelė džiovintų slyvų
2 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek maltų kmynų
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek malto muskato
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname kubeliais supjaustytą svgūną, stambiai tarkuotas morkas ir smulkiai sukapotą česnaką.
2.
Mėsą supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į keptuvę su daržovėmis. Šiek tiek patroškiname, kad mėsa suminkštėtų. Kai suminkštės, dedame raugintus kopūstus.
3.
Šiek tiek patroškinus, dedame šviežius smulkintus kopūstus ir riekelėmis pjaustytas dešreles, kubeliais pasmulkitą rūkytą šoninę, pomidorų padažą, prieskonius, smulkintas slyvas.
4.
Uždengiame keptuvę dangčiu ir troškiname dar apie 20-30 minučių. Labai skanu valgyti su virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Dovilė
2018-09-27 21:47
Niekad nebandžiau tokio recepto, skamba tikrai patraukliai. Mėsytė neperkepa per tiek laiko? O koks geras raugintų kopūstų receptas? Ir kaip juos laikyti, kad neprarūgtų? O gal mano kopūstai nelabai tinkami tam? Tik pernai pradėjau eksperimentuoti su daržu, tad dar nelabai ką suprantu. Ar yra koks skirtumas nuo veislės pasirinkimo? Nes matau, jog jų tikrai nemažai. ATSAKYTI
Sandra
2018-09-28 10:53
Mėsa daug drėgmės paima būtent iš kopūstų :) Labai geras šis raugintų kopūstų receptas, rasite ir daugiau patarimų apie kopūstų rauginimą :) Rauginimui labai gerai tinka vėlyvieji baltagūžiai kopūstai. Greitam vartojimui tinka ir ankstyvieji, jei norite dar kitokio skonio - raudongūžiai. Įrūgusius kopūstus laikau šaldytuve ar vėsiame rūsyje. ATSAKYTI
Dovilė
2018-10-02 14:59
Labai ačiū! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital