Pats skaniausias orkaitėje keptas sūris

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Orkaitėje keptas sūris
Orkaitėje keptas sūris
Orkaitėje keptas sūris
Orkaitėje keptas sūris
Orkaitėje keptas sūris
Orkaitėje keptas sūris
Autorius apie receptą: Jis nerealiai skanus!!! Nuo stalo dingo taip greit, kad nespėjau susivokti, kaip tai, jau nėr!!!??? Tuo metu pasigailėjau, kad kepiau tik vieną... na nors nesu valgius ir neskanaus Jis nerealiai skanus!!! Nuo stalo dingo taip greit, kad nespėjau susivokti, kaip tai, jau nėr!!!??? Tuo metu pasigailėjau, kad kepiau tik vieną... na nors nesu valgius ir neskanaus kepto sūrio, bet anksčiau tik pirktą pas ūkininkus, bet dabar va, prisiruošiau, išsikepiau ir nenusivyliau, o begalo apsidžiaugiau, kad taip paprasta. Puikus, skanus, su gardžia apskrudusia plutele, kokį ir labiausiai mėgstu, o svarbiausia labai mažai pastangų reikalaujantis GĖRIS!!! (...daugiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas varškės sūrio (naudojau 22% riebumo)
2 skiltelės česnako
3/4 šaukštelio provanso žolelių
3/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Česnako skilteles sutraiškyti, suberti ant jų provanso prieskonius, druską, pipirus, viską sumaišyti. Visu mišiniu įtrinti sūrį, dėti jį į maišelį ir palaikyti šaldytuve ~1 val.
2.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros. Skardą iškloti kepimo popieriumi, šiek tiek patepti aliejumi, dėti sūrį ir šauti į orkaitę. Kepti ~40 minučių (aš kepiau dešimčia minučių daugiau, nes norėjau labiau apskrudusios plutelės). SKANAUS!!!!!!
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Ma
2021-04-13 21:29
Gavosi puikiai! Gaminau iš saldaus pieno sūrio, jis labiau toks kaip mocarela, nei varškės sūris, tik pirkau iš ūkininkų. Iš pradžių įtryniau, bet vėliau “įspaudžiau” prieskoniu, nes trinant jie tiesiog krito, nors manau tai bent iš pradžių daryti vistiek svarbu, kad česnakas įsigertų. Kadangi prieš ištraukiant jis visą laiką buvo šaldytuve, užteko palaikyti gal dešimt minučių po to, kai viską ištryniau, tada tiesiai šoviau į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir po 40 minučių susidarė traški plutelė. Dar po kepimo atvėsinau, kad sustingtų. Tikrai skanu! ATSAKYTI
Skanu
2020-08-29 19:39
Na, man irgi suris "patizo", bet as ijungiau griliaus funkcija ir siek tiek ilgiau pakepiau, tai gavosi tikrai skaniai.
Bet gal galit rekomenduoti kazkoki konkretu surio gamintoja? Ar gal kazkaip ji reiktu pries tai padziovinti? Nes panasu, kad tik isimtas is pakuotes suris yra kiek per slapias, bet gal ne visu gamintoju taip. ATSAKYTI
Deja...
2020-07-27 21:36
Deja, bet visiškas feilas. Pirkau du sūrius, sumokėjau pinigus... veltui. Abu jie ištižo, ėmė bėgti "sultys", t.y. išrūgos iš jo ir visiškai neskrudo.
Taip, dėta į įkaitintą orkaitę. Veltui išmesti pinigai... ATSAKYTI
Greta
2020-07-28 11:12
Gaila, kad nepatiko. O kokio riebumo sūrį rinkotės? Nes pastebėjau, kad liesas sūris toks lyg guminis darosi, o riebesnis, bent 22% puikiai iškepa. ATSAKYTI
Klaidas
2020-04-04 17:05
Niekas ten neapskrudo, sūris gavosi minkštas kaip drebučiai.Kai ataušo, kažkiek sukietėjo. Neišbaigtas receptas ATSAKYTI
Agnė
2020-04-06 10:10
O jūs į jau įkaitintą orkaitę sūrį dėjot? Jei pirmiausia dėjot, o tik tuomet kaitrą jungėt, tuomet taip tikrai galėjo nutikti. Arba dar nuo sūrio priklauso, nes man tai puikiai pavyko :) ATSAKYTI
Odeta
2019-06-12 18:30
Labai skanus tikrai, aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital