Patisonų ir morkų blyneliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Patisonų ir morkų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg patisonų
0,5 kg morkų
2 kiaušiniai
1,5 stiklinės kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Druskos - pagal skonį
Cukraus - pagal skonį
Aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas supjaustyti mažesniais gabaliukais, virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet suberti supjaustytus patisonus. Virti, kol daržovės suminkštės. Nusunkti vandenį, sutrinti daržoves blenderiu. Į pertrintą masę įdėti cukraus, druskos, įmušti kiaušinius, kepimo miltelius bei miltus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti blynelius. Patiekti su grietine ar mėgstama uogiene. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital