Patarimai sultingai mėsai

AUTORIUS:
Tadas Žvirblis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Patarimai sultingai mėsai
Patarimai sultingai mėsai
Patarimai sultingai mėsai
Autorius apie receptą: Jei norite išsikepti puikią, gardžią ir sultingą mėsą, dalinamės naudingais ingredientais, kurie padės iškepti būtent tokią mėsą. Jei norite išsikepti puikią, gardžią ir sultingą mėsą, dalinamės naudingais ingredientais, kurie padės iškepti būtent tokią mėsą. Tadas Žvirblis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų kiaulienos sprandinės
1 šlakelis vynuogių kauliukų aliejaus
pagal poreikį maltos ožragės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Mėsą aptepti vynuogių kauliukų aliejumi. Būtent šio aliejaus naudojimas prisideda prie minkštos mėsos iškepimo, tuomet nereikia naudoti jokių kitų priedų ar imtis papildomų būdų, kad mėsa būtų minkšta.
2.
Paruoštą mėsą pabarstyti malta ožrage. Ožragės milteliai kepsniui suteiks labai puikų skonį, tobulai papildys. O kepsnys iškeps ne tik minkštas, bet ir sultingas.
Patarimai:
Video receptą rasite čia.
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital