Pasticijo - itališkas makaronų apkepas su malta mėsa

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Makaronų apkepas su faršu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ruošti galima su jautienos, kiaulienos ar net paukštienos faršu. Puikus patiekalas sunaudoti likučius - truputis faršo, virti makaronai, dar keli ingredientai ir gardusis apkepas Ruošti galima su jautienos, kiaulienos ar net paukštienos faršu. Puikus patiekalas sunaudoti likučius - truputis faršo, virti makaronai, dar keli ingredientai ir gardusis apkepas paruoštas! Jei turite, galima dėti šaldytų žirnelių, šparaginių pupelių, paprikos, morkų, moliūgo, brokolių, kokių tik norite daržovių ar net grybų - pagal savo skonį ir šaldytuvo turinį! (...daugiau) Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų makaronų (virtų)
300 gramų faršo
3 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
šiek tiek sūrio
Padažui:
300 mililitrų grietinėlės
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
0.5 vieneto morkų (nebūtina)
2 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir truputį pakepinti miltus, užpilti grietinėle ir gerai išmaišyti, kad nebūtų miltų gumuliukų, šiek tiek pakaitinti, kad padažas sutrištėtų, pagardinti druska ir pipirais. Palikti pravėsti ir įplakti kiaušinius, įtarkuoti morką. Padažą supilti į makaronus ir išmaišyti.
2.
Sausoje keptuvėje pakepinti faršą, dėti pomidorų padažą ir smulkintą česnaką.
3.
Į formą dėti makaronų sluoksnį, tuomet kepintą mėsą ir ant viršaus vėl makaronų.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, formą uždengus folija, apie pusvalandį, nuimti foliją, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti dar 10 - 15 minučių.
AUTORIUS: Kotryna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Ieva
2021-01-29 22:02
Tikrai labai labai skanus ATSAKYTI
Lina
2021-01-19 19:23
Praporcijos tikrai negeros... ATSAKYTI
nesvarbu
2021-01-11 17:22
gyvenu 13 metu italijoje , sedejau 3 valandas ir galvojau kas tas pasticijo......... paskui dasove.... pasticcio... skaitytus pasticio... su c is (cesnakas)... atsiprasau labai ant klaviaturos neturiu lietivisko raidyno. Kai rasote tikras italiskas...... tai parasykit geriau panasus i tikra italiska... ATSAKYTI
Rusne
2024-01-26 23:25
Nu jau tik nereikia čia apsimetinėt, kad nesupratot ir pasirodyt kokia jūs tikra Italė:D ATSAKYTI
Augustė
2020-06-06 18:19
Labai patiko, tik vietoj grietinėlės naudojau 150 ml pieno, o kai užbarsčiau sūrio dar tiek pat užpyliau. ATSAKYTI
Sandra
2020-02-27 18:26
Pasticio tai graikiskas apkepas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital