Paštetas tešloje

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Paštetas tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g miltų
1 kiaušinis
200 g minkšto sviesto
1 trynys
1 šaukštelis druskos
30 g džiovintų baravykų
0,5 batono
50 ml pieno
1 svogūnas
400 g kiaulės mentės
8 šaukštai riebios grietinės
2 morkos
druskos
pipirų
1 šaukštelis mairūno (Kvapusis mairūnas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, sviesto, kiaušinio, 7-8 šaukštų šalto vandens, žiupsnelio druskos išminkykite tešlą. Suformuokite rutulį, valandą palaikykite šaldytuve.
Mirkykite grybus karštame vandenyje 20 min. Išmirkykite piene batoną.
Mėsą, smulkintus svogūnus, batoną ir išmirkytus bei nuspaustus grybus sumalkite mėsmale. Sudėkite grietinę, pasūdykite, įberkite pipirų ir mairūno, atšaldykite.
Nuskuskite morkas, pavirkite jas 10 min., išimkite.
Kekso formą ištepkite riebalais.
Iškočiokite tešlą, 2/3 jos sudėkite į formą taip, kad būtų išlindę maždaug 2 cm kraštelio. Sudėkite 1/2 faršo, padarykite įdubimų, į kuriuos sudėkite morkas, apdėkite likusiu faršu, užlenkite tešlos kraštus, viršų patepkite tryniu. Uždenkite likusiu tešlos gabalu, padarykite jame dvi skylutes.
Kepkite 50 min. 200°C temperatūros orkaitėje.
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital