Paštetas su alumi

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Paštetas su alumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g jautienos
200 g veršienos kepenėlių (Abbacchio)
200 g kiaulienos
150 g lašinių
3 kiaušiniai
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
4 džiovinti grybai
2 bandelės
0,5 l alaus
1 šaukštas mairūno (Kvapusis mairūnas)
0,5 šaukštelio maltų kmynų
0,5 šaukštelio pipirų
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, lašinius ir kepenėles užpilti alumi, įmesti svogūną, česnaką, pamirkyti grybus ir virti, kol visiškai išgaruos alus. Viską 3 kartus permalti su bandelėmis. Masę paskaninti mairūnu, druska, pipirais ir kmynais, įmušti kiaušinius ir kruopščiai išminkyti. Jeigu paštetas bus per skystas, reikia pridėti šiek tiek bulvių krakmolo. Gatavą masę sudėti į pateptą riebalais karščiui atsparų indą. Šį indą įstatyti į didesnį, pripildytą vandens iki pusės formos su paštetu aukščio. Kepti 1,5 val. 220°C temperatūroje. Kepant vis įpilti vandens. Ataušinus paštetą galima papuošti ir patiekti tame pačiame inde, kuriame kepėte.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital