Pasakiški mėsos kukuliai

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Pasakiški mėsos kukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos faršo (arba kito mėgiamo)
1 puodelis karšto vandens,
1 jautienos sultinio kubelis,
1 šaukštelis kvapniųjų pipirų,
2 šaukštai miltų,
1 puodelis pjaustytų svogūnų,
1 šaukštelis paprikos miltelių,
1 šaukštelis smulkintų krapų,
1 šaukštelis druskos,
1 šaukštelis smulkintų petražolių,
1 puodelis pieno,
1 puodelis šalto vandens,
3 riekės šviesios duonos arba batono
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Duoną sutrupinkite, užpilkite pienu ir palikite apie 15-20 minučių išbrinkti. Tada ją išbrinkusia lengvai nuspauskite nuo pieno pertekliaus.
2. Sumaišykite faršą su duona, smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais.
3. Padarykite iš gautos masės kukuliukus ir apkepkite juos aliejuje. Apkeptus kukulius dėkite į verdantį vandenį (jame ištirpinkite kubelį sultinio) ir troškinkite 15 min.
4. Kol troškinasi kukuliai, sumaišykite šaltą vandenį su miltais (maišyti kol neliks gumuliukų). 
5. Į miltų masę dėti likusius prieskonius, grietinę, išmaišyti ir pakaitinti keptuvėje ar puode, kol pašils ir šiek tiek sutirštės masė. Ją supilti į besitroškinančius kukuliukus ir dar patroškinti 5 minutes.
6. Patiekti su makaronais ar bulvių koše.
AUTORIUS: Asta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ona
2016-04-29 07:00
As visada i kukulius idedu siek tiek krakmolo ir viskas buna liuks ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital