Paprikų šulinėliai

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 104)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 104)
Paprikų šulinėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vidutinio dydžio paprikų,
800 g maltos mėsos,
2 vidutinio didumo svogūnai,
2 vidutinio didumo morkos,
2 skiltelės česnako,
2-3 v. š. grietinės,
druskos, prieskonių mėsai,
1 v. š. miltų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą mėsą sumaišyti su susmulkintu vienu svogūnu, išspaustomis česnako skiltelėmis, druska ir prieskoniais. Paprikai išpjauti kotelį ir išvalyti vidų. Pro nupjautą galą į paprikos vidų pridėti mėsos iki pat viršaus. Likusį svogūną supjaustyti stambiau, morką supjaustyti griežinėliais. Į platesnio puodo dugną sudėti supjaustytą svogūną ir morkas, tada ant jų sudėti paprikas. Puodą reikėtų paimti tokio didumo, kad sustatytos paprikos remtųsi viena į kitą. Į puodą su paprikomis pripilti vandens, kad truputį semtų paprikų viršiu, įberti druskos ir virti apie 30 min. Į virimo pabaigą įdėti grietinės ir šaukštą miltų sumaišytų su trupučiu vandens, kad sutirštėtų padažas. Pabarstyti krapais.

Tokius paprikų šulinėllius skanu valgyti tiek su bulvėmis, tiek su virtais ryžiais.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital