Paprastas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 593)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 593)
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Redakcijos nuomonė: Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Redakcijoje pyragą pagal šį mūsų skaitytojos Ramintos atsiųstą receptą kepėme Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Redakcijoje pyragą pagal šį mūsų skaitytojos Ramintos atsiųstą receptą kepėme nesuskaičiuojamą kiekį kartų ir kaskart jis būna puikus. Labai gardus karštas, ypač su rutuliuku vanilinių ledų šalia. Bet ne mažiau skanus ir atvėsęs. Antrą dieną dar net skanesnis, jeigu sugebėsite jos išlaukti :-)

Improvizacijoms pyragas labai tinkamas - skanu į jį įberti saują smulkintų riešutų ar saują razinų. Arba galite įtarkuoti apelsino žievelės ir įmaišyti šokolado gabaliukų. Esame jį kepę perpus su obuoliais, perpus su kriaušėmis - labai vykęs derinys. Tad laisvę fantazijai ir būtinai būtinai jį pasigaminkite! Beje, paprastai šį pyragą kepame 26 cm skersmens torto formoje ir mums jis iškepa per daugmaž 45 minutes.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
100 mililitrų aliejaus (arba tirpintas sviestas)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo.
2.
Beriame miltus, kepimo miltelius ir pilame aliejų. Viską gerai išmaišome.
3.
Nulupame obuolius, supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Obuolius sumaišome su cinamonu ir beriame į tešlą. Viską išmaišome ir pilame į kepimo popieriumi išklotą (arba sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą) kepimo formą (naudojau apvalią 24 cm, bet tinka ir kitokia).
5.
Kepame iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 minutes, iki kol viršus gražiai paruduoja, o į pyrago vidurį įsmeigus medinį pagaliuką jis būna neapsivėlęs tešla.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (85)
Kristina
2020-08-27 15:03
Tobulas, super minkštas ir dregnas ATSAKYTI
2020-05-17 15:38
Tobula ATSAKYTI
Greta
2020-05-12 13:17
Super pyragas! Labai skanus, drėgnas, visada pavyksta. Tik as dedu 5 didelius obuolius. Su vaniliniais ledais isvis tobula ATSAKYTI
Siga
2020-04-07 15:38
Puikus receptas,skaniai gavos. ATSAKYTI
Vaida
2020-04-01 16:23
Stikline kokio dydzio? Miltu kiek cia gaunasi gr? ATSAKYTI
Veja
2020-03-16 13:58
Jau 53 minutes kepa,bet medinis pagaliukas vis dar ziauriai apsiveles:( ATSAKYTI
Lilė
2020-02-01 18:28
Puikus pyragas , visiems labai rekomenduoju pabandyti išeina iš pirmo karto:) ATSAKYTI
Joana
2019-11-17 12:27
Labai skaniai atrodo! Tik noriu pasitikslinti, stiklinė 200ml ar 250ml? ATSAKYTI
Vaida
2019-10-09 23:57
Tikrai labai skanus, ir dar greit paruošiamas! Super!!! ATSAKYTI
Joana
2019-08-30 19:08
Labai skanus ir greitai paruošiamas pyragas! Jau daug metų kepu tik pagal šį receptą ATSAKYTI
Rokas
2019-02-09 10:02
Labai labai skanus pyragas ir ;abai greit paruošiamas ATSAKYTI
sandra
2018-12-02 15:04
Be galo skanus ir greit paruošiamas obuoliu pyragas. Ačiu už recepta. ATSAKYTI
Kepeja
2018-09-16 16:43
Labai skanu ir lengva pagaminti!!! ATSAKYTI
Milda
2018-09-01 13:54
Ką tik išsikepiau. Puikiai gavosi. ATSAKYTI
Aiste
2018-08-19 18:15
Sendien ir mes issikepeme. Pirma karta kepiau, bet tobulai gavosi, nuostabaus skonio ATSAKYTI
Ona
2018-08-13 11:45
Tris kartus kepiau ir tris kartus pasiseke ( man taip nebuna). Visi giria, visiems patinka! Nerealus receptas! ATSAKYTI
Una
2018-08-04 20:42
Pats geriausias receptas kokį tik esu bandžius. Dabar nuolat tik šį ir kepame. P.S. visuomet naudoju aliejų ir gausiau dedu obuolių, patiekiamas su vaniliniais ledais. ATSAKYTI
Karolina
2018-06-02 17:40
Tobulas! Tik as cukraus dejau maziau ir vietoj vieno obuolio conference kriause!!! Dar karteli - tobulas!!! Pylu alieju ATSAKYTI
Nom nom
2018-02-25 16:09
Man asmeniskai per sausas. As kelis kartus kepiau ir teslai paskystint naudojau jogurta. ATSAKYTI
Laura
2018-02-25 19:01
Kad butu dregnesnis, naudokite ne sviesta, o alieju (su juo pyragai visada dregnesni negu su sviestu) ir obuolius dekite didesnius, galite ju netgi daugiau deti negu pagal recepta (tik tada ir kepimo milteliu truputi padauginkite, kd geriau kiltu) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital