Paprastas ananasų pyragas

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Ananasų pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Net ir paprastą pyragą galima paįvairinti! Šį kartą jį kepiau su konservuotais ananasais ir labai patiko. Turėjau konservuotų vyšnaičių, tad papuošiau ir jomis, bet, jei Net ir paprastą pyragą galima paįvairinti! Šį kartą jį kepiau su konservuotais ananasais ir labai patiko. Turėjau konservuotų vyšnaičių, tad papuošiau ir jomis, bet, jei neturite, labai skanu bus ir be jų. (...daugiau) Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 mililitrų konservuotų ananasų sirupas (arba ananasų sulčių, tuomet reikės trupučio daugiau cukraus)
300 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui:
7 riekės konservuotų ananasų (arba šviežio)
7 vienetai konservuotų vyšnių sirupe (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Elektriniu plakikliu išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir apimtis padidės du - tris kartus. Pilkite anansų sirupą, išplakite. Berkite kepimo miltelius ir miltus, gerai išmaišykite, kad neliktų sausų gumuliukų. Tešla turi būti gana tiršta, jei reikia, berkite daugiau miltų.
2.
Kepimo formos dugną (naudoju 24 cm skersmens formą nusegamais kraštais) išklokite kepimo popieriumi, kraštus aptepkite aliejumi. Tešlą pilkite į formą, ant viršaus išdėliokite ananasų riekes, į kiekvieno vidurį dėkite po vyšnią.
3.
Pyragą kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu smeigtuku - smeikite labiausiai pakilusioje pyrago vietoje, jei ištrauksite sausą - pyragas iškepęs, jei smeigtukas bus aplipęs tešla, kepkite dar 5 - 10 minučių ir vėl tikrinkite.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital