Panna Cotta su uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Panna Cotta su uogomis
Autorius apie receptą: Lengvas, kreminis ir ne per saldus desertas su lengva aviečių rūgštele. Nuostabiai tinka bet kuriuo paros metu nuraminti potraukį norint kažko saldaus. Lengvas, kreminis ir ne per saldus desertas su lengva aviečių rūgštele. Nuostabiai tinka bet kuriuo paros metu nuraminti potraukį norint kažko saldaus. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Kremui:
250 mililitrų grietinėlės (naudojau 33 % riebumo)
250 mililitrų pieno (naudojau 2.5 % riebumo)
50 gramų cukraus
1 šaukštas vanilės ekstrakto
8 gramai želatinos (smulkios)
50 mililitrų vandens
Viršui:
200 gramų aviečių (trintų, arba kitų uogų, gali būti šaldytos)
50 gramų cukraus (arba pagal skonį)
50 mililitrų vandens
2 šaukšteliai krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį pilti vandenį, berti želatiną, išmaišyti ir palikti 15 minučių iki kol išbrinks.
2.
Į puodą supilti pieną, grietinėlę, dėti vanilės ekstraktą, berti cukrų ir išmaišyti. Kaitinti ant vidutinės kaitros iki kol paviršiuje atsiranda maži burbuliukai, užvirti nereikia.
3.
Nukelti nuo ugnies, dėti želatinos masę, intensyviai maišyti iki kol želatina ištirps ir tolygiai pasiskirstys.
4.
Į indelius supilstyti kremą su želatina. Palikti pastovėti iki kol visiškai atvės. Padėti į šaldytuvą 2 - 4 valandoms iki kol sustings.
5.
Į dubenį supilti vandenį, suberti krakmolą ir išmaišyti.
6.
Aviečių sluoksniui į puodą sudėti avietes, berti cukrų ir kaitinti ant silpnos ugnies iki kol užvirs. Supilti krakmolo masę, maišyti iki kol sutirštės. Nukelti nuo ugnies ir atvėsinti.
7.
Į indelius ant sustingusio kremo sudėti paruoštą aviečių masę. Papuošti pagal savo skonį, dėti į šaldytuvą iki kol sustings.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital