Panna Cotta desertas su želė

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
PARTNERIO TURINYS
Šis turinys inicijuotas projekto partnerio
Panna Cotta desertas su želė
Autorius apie receptą: Vienas tų receptų, kurie nereikalauja galybės pastangų, produktų ir laiko. Vienas tų receptų, kurie nereikalauja galybės pastangų, produktų ir laiko. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų pieno
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
40 gramų cukraus
4 šaukšteliai želatinos
1 vienetas vanilės ankšties
77 gramai želės (naudojau serbentų skonio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pieną ir grietinėlę supilame į prikaistuvį. Dedame cukrų, iš vanilės ankšties išskobtas sėklas ir pačią ankštį. Užvirinti, nuimti nuo kaitros ir palikti šiek tiek ataušti. Išimti vanilės ankštį, dar kartą užvirinti.
2.
Želatiną užpilti šaukštu šalto vandens ir palikti išbrinkti. Išbrinkusią įmaišyti į dar karštą pieną, kruopščiai išmaišyti. Išpilstyti į indelius, kuriuose patieksite. Palikti atvėsti iki kambario temperatūros, tuomet statyti į šaldytuvą, kol visiškai sustings.
3.
Pagal nurodymus ant pakuotės paruošti želė, palikti atvėsti iki kambario temperatūros. Atsargiai supilti ant visiškai sustingusio deserto. Dėti į šaldytuvą, kol visiškai sustings antras sluoksnis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital