Paniruotas ožkos pieno sūris

AUTORIUS:
Bonduelle,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paniruotas ožkos pieno sūris
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų ožkos pieno sūrio
400 gramų šaldytų daržovių (Bonduelle California mix)
30 gramų krakmolo
2 vienetai kiaušinių
300 gramų džiūvėsėlių
100 gramų burokėlių
15 gramų sviesto
1 vienetas citrinų
1 gramas rozmarino
200 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Ožkos pieno sūris peiliu padalinamas po 100 g.
Tada sūrio gabaliukai apvoliojami krakmole, kiaušinio plakinyje, džiūvėsiuose po to dar kartą kiaušinio plakinyje ir džiūvesėliuose.
Kepamas įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 2-3 min., kol gražiai apskrus.
Burokėliai verdami kartu su rozmarinais ir citrina. Išvirę nukošiami ir sutrinami su aliejumi ir druska.
Daržovių mix‘as apkepamas svieste.

Skanaus.
AUTORIUS: Bonduelle
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital