Pangasijos filė migdolų apvalkale

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pangasijos filė migdolų apvalkale
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg  pangasijų filė, šviežios
1 kiaušinio
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelio pipirų, grūstų 
1 žiupsnelio druskos
100 g migdolų plokštelių
Nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus, kepimui ( jis sveikesnis, nei rafinuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuplauti pangasijų filė ir nusausinti. Žuvį apvolioti alyvuogių aliejumi, užberti pipirais ir druska. Palaikyti porą val. šaldytuve.
Išplakti kiaušinį, jame apvolioti pangasijų filė ir apvolioti migdolų plokštelėse. Kepti įkaitintame aliejuje keletą minučių iki kol gražiai pagels riešutai.

Ant viršaus uždėti mėlyno pelėsinio sūrio padažo. Tiekti su daržovėmis.
1 asm.

 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital