Pangasija su baklažanu

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pangasija su baklažanu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>0,5 kg pangasijų filė,&nbsp;&scaron;viežia&nbsp;<br />
1 kiau&scaron;inio<br />
2 &scaron;auk&scaron;tų alyvuogių aliejaus<br />
1 žiupsnelio grūstų pipirų<br />
1 žiupsnelio &nbsp;druskos<br />
2 - 3 &scaron;auk&scaron;tų &nbsp;džiuvesėlių<br />
Saulėgrąžų aliejaus, kepimui<br />
1 &scaron;auk&scaron;to &nbsp;fermentinio sūrio, smulkiai tarkuoto<br />
0,5 baklažano<br />
1 žiupsnelio druskos<br />
Aliejaus, kepimui</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Nuplauti pangasijų filė ir nusausinti. Žuvį apvolioti alyvuogių aliejumi, užberti pipirais ir druska. Palaikyti porą val. &scaron;aldytuve.<br />
I&scaron;plakti kiau&scaron;inį, jame apvolioti pangasijų filė ir apvolioti džiuvesėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje po keletą minučių abi puse iki kol gražiai pagels.<br />
Ant vir&scaron;aus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.<br />
Kitoje keptuvėje kepti baklažanų griežinėlius kol gražiai parus. Užberti druskos.<br />
Patiekti su keptais baklažanais.</p>
<p style="text-align: justify;">(1 porcijai)<br />
&nbsp;</p>
</div>
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital