Panakota su avietėmis

AUTORIUS:
Roberta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Panakota su avietėmis
Panakota su avietėmis
Panakota su avietėmis
Panakota su avietėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 ml grietinėlės
250 ml natūralaus jogurto (naudojau „Dobilas“ jogurtą su braškėmis)
2 šaukštai miltelinio cukraus
2 lapeliai želatinos (arba birios želatinos)
0,5 lazdelės vanilės (arba birios vanilės)
0,5 stiklinės aviečių (arba braškių, žemuogių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinėlę supilti į nedidelį puodelį, suberti miltelinį cukrų, įmesti išvalytą vanilės lazdelę (arba įberti vanilinio cukraus) ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol sušils, bet neužvirs!
Želatiną išbrinkyti ir supilti į grietinėlę ir maišyti, kol visiškai ištirps.
Į masę įmaišyti jogurtą, desertą išpilstyti į apvalias formeles (arba kitokias) ir per naktį palikti šaldytuve.
Prieš tiekiant pasiruošti uogas, pertrinti su cukrumi iki vientisos masės.
Prieš tiekiant panakotą, išimti iš indelių, dėti į lėkštes, šalia uogų tyrės. Estetiška puošti šokolado juostele arba tarkuotu šokoladu.  Skanaus Jums ir Jūsų svečiui!
AUTORIUS: Roberta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
mjo
2015-01-02 19:48
Du lapeliai birios želatinos... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital