Grietinėlę supilti į nedidelį puodelį, suberti miltelinį cukrų, įmesti išvalytą vanilės lazdelę (arba įberti vanilinio cukraus) ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol sušils, bet neužvirs!
Želatiną išbrinkyti ir supilti į grietinėlę ir maišyti, kol visiškai ištirps.
Į masę įmaišyti jogurtą, desertą išpilstyti į apvalias formeles (arba kitokias) ir per naktį palikti šaldytuve.
Prieš tiekiant pasiruošti uogas, pertrinti su cukrumi iki vientisos masės.
Prieš tiekiant panakotą, išimti iš indelių, dėti į lėkštes, šalia uogų tyrės. Estetiška puošti šokolado juostele arba tarkuotu šokoladu.
Skanaus Jums ir Jūsų svečiui!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)