Pamargintas pyragas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Pamargintas pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g miltų
150 g sviesto
180 g cukraus
2 saujų razinų
5 kiaušinių
10 g kepimo miltelių
1 žiupsnelio citrinos žievelės
Glajui:
1 žiupsnelio citrinos rūgšties
4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1 valgomasis šaukštas kakavos
1 kiaušinio baltymas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su cukrumi. Įplakti kiaušinius. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišyti. Įdėti citrinos žievelių, suberti karštu vandeniu perlietas razinas, išmaišyti. Kekso ar pyrago formą ištepti svietu, supilti tešlą ir kepti apie 20 min. Cukraus pudrą sumaišyti su kaušinio baltymu, jo pilant po trupučiuką. Gautą masę padalinti pusiau - į vieną dalį įberti kakavos, į kitą citrinos. Skirtingų spalvų glaistus supilti į atskirus maišiukus, pamarginti vienu, įkišti į orkaitę kelioms minutėms, pamarginti kitu.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital