Keptos česnakinės krevetės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptos česnakinės krevetės
Keptos česnakinės krevetės
Keptos česnakinės krevetės
Keptos česnakinės krevetės
Keptos česnakinės krevetės
Autorius apie receptą: Taip paruoštų krevečių paragavau pas draugę Skaistę prieš daugiau nei keletą metų. Man jos labai patiko, tad užsirašiau ir receptą. Šiandien, kai užsinorėjau kažko Taip paruoštų krevečių paragavau pas draugę Skaistę prieš daugiau nei keletą metų. Man jos labai patiko, tad užsirašiau ir receptą. Šiandien, kai užsinorėjau kažko ypatingo, tiesiog išsiėmiau šaldytų krevečių, jas atitirpinau ir pasigaminau pasakišką užkandį. Krevetes paskaninau „Timut and Lemon“ pipirais. Jie yra ekologiški ir praturtinti greipfrutų aromatu. Pasižymi vėsinančiu ir šaldančiu poveikiu. Puikiai tinka su jūros gėrybėmis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų krevečių
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis pipirų (naudojau šviežiai grūstus "Timut and lemon")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atitirpintas krevetes sudedame į keptuvę ir pakaitiname, kol vanduo nugaruos.
2.
Dedame sviestą, smulkintą česnaką, pabarstome druska, paprikos milteliais. Pakaitiname apie 15 min. apšlakstome citrinos sultimis.
3.
Sudedame į lėkštę ir gardiname krevetes šviežiai grūstais pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital