Ispaniška Paelija su vištiena ir jūros gėrybėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Paelija
Paelija
Paelija
Paelija
Autorius apie receptą: Visada, kai tik nuvykstame į Ispanijai priklausančias salas, aš turiu tik vieną tikslą... paragauti vietinės Paelijos. Man ji pati skaniausia iš ispaniškos virtuvės Visada, kai tik nuvykstame į Ispanijai priklausančias salas, aš turiu tik vieną tikslą... paragauti vietinės Paelijos. Man ji pati skaniausia iš ispaniškos virtuvės patiekalų, tad visada pasitaikius progai valgau ją. Parsivežiau tam reikalui ir prieskonių, tad labai knietėjo išbandyti namuose (kažkada seniai jau buvau gaminusi) naują receptą. Šiam patiekalui ispanai naudoją didelią keptuvę specialiai Paelijai, bet aš tokios neturiu, tad naudojau namuose turimą nemažą keptuvę. Ir viskas pavyko skaniau negu buvo galima tikėtis. Labai minimalistiškai, bet labai skaniai. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
400 gramų jūros gėrybių
2 stiklinės ryžių (virtų biriai)
1 stiklinė vištienos sultinio
1 vienetas saldžiosios paprikos
0.5 vieneto svogūnų
1 sauja žaliųjų žirnelių
1 sauja saldžiųjų žirnelių ankščių
1 pundelis petražolių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas rūkytos paprikos miltelių
1 skiltelė česnako
1/3 šaukštelio kumino
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepinkite smulkintą svogūną, česnaką ir smulkintą papriką.
2.
Dėkite supjaustytą vieno kąsnio gabaliukais vištieną ir gerai apkepinkite. Sudėkite jūrų gėrybių mišinį ir pakepinkite, kol krevetės paraus. Suberkite druską, pipirus, papriką ir išmaišykite.
3.
Suberkite ryžius, žirnelių ankštis, kuminą ir supilkite sultinį, patroškinkite kelias minutes, kol sultinys beveik susigers. Suberkite žirnelius ir patroškinkite dar porą minučių.
4.
Prieš tiekiant apiberkite smulkintomis petražolėmis. Galite ant viršaus užspausti citrinos sulčių.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital