Padaže troškinti maltinukai su grybų įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Padaže troškinti maltinukai su grybų įdaru
Autorius apie receptą: Nieko ypatingo, bet labai skanu. Labai tikslių kiekių nerašau, dariau viską iš akies. Patiekti su mėgstamu garnyru. Mes valgėme su grikiais ir burokėlių mišraine. Nieko ypatingo, bet labai skanu. Labai tikslių kiekių nerašau, dariau viską iš akies. Patiekti su mėgstamu garnyru. Mes valgėme su grikiais ir burokėlių mišraine. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų maltos jautienos
250 gramų maltos kalakutienos
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių, apytikriai)
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį krapų
pagal skonį petražolių
pagal poreikį aliejaus
Įdarui:
200 gramų baravykų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas kreminio sūrio (arba tepamo sūrio ar grietinės)
0.5 šaukšto kvietinių miltų (+ šiek tiek apvoliojimui)
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
200 mililitrų mėsos sultinio (arba daržovių, apytikriai)
100 mililitrų grietinėlės, liesos (naudojau 12%, apytikriai)
1 pundelis žalumynų
pagal skonį džiovintų grybų (miltelių, nebūtina)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Maltinukams česnaką smulkiai sukapoti, svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Į dubenį sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, berti avižinius dribsnius, česnaką, svogūną, berti druską, pipirus, raudonos paprikos miltelius, gerai išmaišyti, palikti pastovėti, kad avižiniai dribsniai suminkštėtų.
3.
Įdarui susmulkinti baravykus, svogūną supjaustyti smulkiais gabaliukais, krapus, petražoles susmulkinti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūną ir kelias minutes apkepti, tuomet suberti baravykus, išmaišyti, pakepti dar kelias minutes, tuomet berti druską, pipirus, krapus, petražoles, dėti sūrį ir patroškinti 5 minutes.
5.
Paruoštą įdarą dėti į lėkštę, kai šiek tiek atvės, įberti miltus ir permaišyti, kad įdaras susijungtų.
6.
Rankomis formuoti norimo dydžio plokščią paplotėlį, į vidurį dėti įdaro, uždengti paplotėlio galus ir suformuoti, kad būtų gražios formos ir įdaras būtų visiškai uždengtas. Kiekvieną maltinuką apvolioti miltuose
7.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti maltinukus ir kepti ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių apie 7 minutes iki kol iškeps.
8.
Į kitą keptuvę supilti sultinį, grietinėlę, berti džiovintų grybų miltelius, druską, pipirus, sudėti apkeptus maltinukus ir trumpai patroškinti. Iki troškinimo pabaigos likus kelioms minutėms, suberti pasirinktus smulkintus žalumynus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital