Padažas kotletams ir kitiems mėsos patiekalams

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Padažas kotletams ir kitiems mėsos patiekalams
@Shutterstock
Padažas kotletams ir kitiems mėsos patiekalams
Padažas kotletams ir kitiems mėsos patiekalams
Autorius apie receptą: Visai kaip valgykloje arba kaip gamindavo močiutė! Šį padažą paruošti labai paprasta, o pavyksta toks skanus, kad tiks gardinti ne tik kotletukus, bet ir balandėlius, kepsnelius Visai kaip valgykloje arba kaip gamindavo močiutė! Šį padažą paruošti labai paprasta, o pavyksta toks skanus, kad tiks gardinti ne tik kotletukus, bet ir balandėlius, kepsnelius ar kitus mėgstamus patiekalus. (...daugiau) Inesa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
2 vienetai svogūnų (didesnių)
100 mililitrų mėsos sultinio (arba pagal poreikį)
3 šaukštai pomidorų pastos (arba pomidorų tyrės ar padažo)
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį petražolių (arba krapų ar kitų žalumynų, nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti smulkesne burokinės tarkos puse. Svogūną nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Berti pjaustytą svogūną ir pakepti 3 - 4 minutes, tuomet sudėti morkas ir kepti dar 10 minučių. Tuomet supilti sultinį, dėti pomidorų pastą, berti druską, pipirus, išmaišyti ir dar patroškinti apie 10 minučių iki kol daržovės suminkštės.
3.
Į keptuvę dėti grietinės, suberti smulkintas petražoles, permaišyti ir tiekti.
Patarimai:
Padažo tirštumą galima reguliuoti pagal savo skonį - jei norite tiršto padažo, sultinio galite pilti mažiau arba visiškai nepilti, nes skysčio gali būti pakankamai nuo daržovių, pomidorų pastos ir grietinės, bet jei norite skystesnio, įpilkite sultinio pagal tai, kokio tirštumo padažo norite.
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital