Padažas "Curry"

AUTORIUS:
Rugilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Padažas "Curry"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
alyvų aliejaus
sviesto
2-3 obuoliai
1 didelis svogūnas
1-2 skiltelės česnako
1 šaukštelis kario
1 stiklinė balto vyno
0,5 šaukštelio krakmolo
prieskoniai sriubai
cukrus
ananasų sultys
tirštos grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių.
Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šaukšteliu atskiesto kukurūzų krakmolo ir padažas užverdamas.
Po to padažas ištrinamas per sietelį ir pagardinamas prieskoniais sriubai, druska ir trupučiu cukraus ir ananasų sultimis ir tiršta grietine; Padažas turi būti tirštokas ir gražiai geltonos spalvos.
Curry padažas puikiai tinka su paukštiena, kepsniais ir žuvies patiekalais.
AUTORIUS: Rugilė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Rasa
2015-04-10 09:37
Nu va gaspadines, bet is lamos ir nera receptu. Mandros mandros, O tokio mazo s. ... Ir neradau. Jums bent dekui, kad galiu parasyt, O krutai "gaspadinei "nei to neimanoma nes uzsiemusi. As kai inete dirbu tai atvirai -nuotrauka, skaipas, pastas, tel.nr. O jus kurmi bijot zmoniu. ATSAKYTI
Judita
2010-08-26 11:48
bandziau padaza, gavosi normaliai :) ATSAKYTI
Natalija
2010-08-25 11:40
geras... reikes pasidaryti prie vistienos ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital