Orkaitėje troškintos vištų kepenėlės

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Orkaitėje troškintos vištų kepenėlės
Autorius apie receptą: Paprasta, skanu, sveika. Paprasta, skanu, sveika. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištų kepenėlių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
1 vienetas salierių
1 vienetas sultinio
50 gramų sviesto
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis druskos
1 vienetas rozmarino
2 žiupsneliai juodųjų pipirų
2 žiupsneliai lauro lapų
1 žiupsnelis baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Apie 15 minučių pavirti kepenėles su druska ir prieskoniais.
2.
Svieste apkepti smulkintas daržoves.
3.
Kepimo indą ištepti sviestu, dėti kepenis, užpilti daržovėmis, apie 100 ml. vandens ištirpintu sultiniu, sumaišytu su grietine, bei tais pačiais prieskoniais, druska.
4.
Kepti orkaitėje apie 10 minučių.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Tugi
2023-09-05 17:22
O kokioj temperatūroj kepti orkaitėj? ATSAKYTI
ZIGMAS
2020-04-01 19:31
Tik ką pasigaminau, ir labai, labai skanu, patiko. Receptas pasakiškas ir paprastas.AČIŪ! ATSAKYTI
Qbas
2020-02-13 15:33
Labai neinformatyvus receptas. Daug kas nenurodyta pvz. orkaites temperatura. Kulinarijoje negali buti mato vienetas ziupsnelis. Rankos skirtingos tai ir ziupsneliai bus skirtingi. Pasudzius kepeneles gamybos pradzioje, jos bus sausos, nes druska istrauks visa dregme. Sekmes eksperimentuose. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital