Orkaitėje keptų burokėlių salotos

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje keptų burokėlių salotos
Autorius apie receptą: Burokėliai puikiai dera su šviežiais žalumynais ir ožkų sūriu, todėl šios salotos tikrai gali tapti Jūsų mėgstamiausiomis! Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai šiek tiek Burokėliai puikiai dera su šviežiais žalumynais ir ožkų sūriu, todėl šios salotos tikrai gali tapti Jūsų mėgstamiausiomis! Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai šiek tiek pagardinti burokus kuminu ir česnaku. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas burokėlių
2 skiltelės česnako
1 šaukštas malto kumino (naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį gražgarsčių
Patiekiant:
pagal skonį ožkos pieno sūrio
pagal skonį balzaminio acto
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Burokėlius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Česnakus nulupkite ir padalinkite skiltelėmis. Sudėkite viską į dubenį ir sumaišykite su kuminais, alyvuogių aliejumi ir druska.
3.
Sudėkite burokėlius į skardą ir kepkite orkaitėje 200 ° C temperatūroje apie 45 minutes.
4.
Į dubenį suberkite gražgarstes arba špinatų lapus, sudėkite keptus burokėlius bei ožkos sūrio gabaliukus.
5.
Sumaišykite su Balsamic padažu ir geru alyvuogių aliejumi.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital