Autorius apie receptą:
Na toks čia ir receptas, bet vistiek dalinuosi. Kadangi bulves gaunu iš tėvų, iš jų daržo kaime, iškasant visai šviežutėles ir ne iki galo užaugusias bulves, pasitaiko labai
Na toks čia ir receptas, bet vistiek dalinuosi. Kadangi bulves gaunu iš tėvų, iš jų daržo kaime, iškasant visai šviežutėles ir ne iki galo užaugusias bulves, pasitaiko labai daug mažyčių bulvyčių. Skusti jas labai jau nuobodu ir ilgu, todėl sunaudoti jas puikiai pavyksta štai taip... Begalo skanu prie šaltibarščių!
(...daugiau)(...mažiau)Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas
bulvių
3 šaukštai
alyvuogių aliejaus
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mažas bulvytes labai gerai nuplauti po tekančiu vandeniu. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pabarstyti druska ir rankomis gerai ištrinti.
2.
Suberti į aliejumi išteptą skardą ir šauti į orkaitę įkaitintą iki 200 C temperatūros. Kepti 30-35 min. Norint taip išsikepti didesnes bulves, geriausia jas subadyti šakute, tada įtrinti aliejumi ir druska, o kepimo laikas prailgėja iki 1 valandos.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.