Orkaitėje keptos įdarytos saldžiosios bulvės

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Įdarytos saldžios bulvės
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paruošimo tikrai visai nedaug, reikia tik laiko, kol iškeps. Gardinti galima mėgstamais priedais, o tiekti skaniausia su šviežiomis salotomis. Paruošimo tikrai visai nedaug, reikia tik laiko, kol iškeps. Gardinti galima mėgstamais priedais, o tiekti skaniausia su šviežiomis salotomis. Giedrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai saldžiųjų bulvių (vidutinio dydžio ar kiek didesnių)
4 vienetai kiaušinių
2 riekės šaltai rūkytos šoninės
2 riekės sūrio su melsvuoju pelėsiu (ar fermentinio)
1 žiupsnelis svogūnų laiškų (smulkintų)
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Saldžiąsias bulves gerai nuplauti, nusausinti, subadyti keliose vietose šakute, kiekvieną įvynioti į foliją.
2.
Kepti iki 190 C laipsnių orkaitėje kepti apie 1 valandą.
3.
Iškepusias bulves perpjauti išilgai perpus, išimti šiek tiek bulvių masės.
4.
Į kiekvieną bulvės laivelį. Berti sūrio, pagardinti pipirais, įmušti po kiaušinį, pabarstyti smulkinta šonine. Papildomai nesūdau, nes pelėsinis sūris gana sūrus, jei naudosite kitokį, galima pasūdyti.
5.
Bulvių laivelius kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių ar iki norimo iškepimo. Pagardinti smulkintais svogūnų laiškais.
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital