Orkaitėje keptos cukinijų riekelės su kietuoju sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Orkaitėje keptos cukinijų riekelės su kietuoju sūriu
Orkaitėje keptos cukinijų riekelės su kietuoju sūriu
Orkaitėje keptos cukinijų riekelės su kietuoju sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanu ir dar pliusas tame, kad taip iškepta cukinija nebus prisigėrus aliejaus, griežinėliai bus lengvai traškūs su sultingu vidumi. Labai skanu ir dar pliusas tame, kad taip iškepta cukinija nebus prisigėrus aliejaus, griežinėliai bus lengvai traškūs su sultingu vidumi. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų (jaunos, didesnės)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų maltų džiūvėsėlių
20 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją supjaustykite griežinėliais.
2.
Dubenėlyje išplakite kiaušinį.
3.
Kitame dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį ir maltus juoduosius pipirus.
4.
Kiekvieną griežinėlį apvoliokite kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsėlių mišinyje ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
5.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol viršus lengvai apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ruta
2018-07-14 22:22
Tirpsta burnoje! Skanumelis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis