Orkaitėje kepti varškėčiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Orkaitėje kepti varškėčiai
Orkaitėje kepti varškėčiai
Orkaitėje kepti varškėčiai
Orkaitėje kepti varškėčiai
Autorius apie receptą: Varškę mėgstu ir ją galėčiau valgyti kelis kartus per savaitę. Nesvarbu, ar tai būtu virtiniai su varške, varškės pyragas ar tiesiog varškėčiai... Šį kartą dalinuosi Varškę mėgstu ir ją galėčiau valgyti kelis kartus per savaitę. Nesvarbu, ar tai būtu virtiniai su varške, varškės pyragas ar tiesiog varškėčiai... Šį kartą dalinuosi puikiu varškėčių receptu, kurį kažkada radusi internete užsirašiau į savo užrašų knygelę ir tik šiandien sugebėjau išbandyti. Mano maisto kritikas įvertino puikiai. Šis receptas turėtu labai patikti tiems, kas nenori stovėti prie viryklės. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų varškės
300 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės džiūvėsėlių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę sumaišome su kiaušiniais, cukrumi. Beriame miltus, kepimo miltelius ir druską. Išminkome masę. Miltų gali reikėti ir šiek tiek mažiau ar daugiau, priklausomai nuo varškės drėgnumo, tad jų nesudėkite visų iškart, o dėkite dalimis, kad gautumėte ne per kietą, bet ir nelabai lipnią, minkomą bei formuojamą masę.
2.
Drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame džiuvėsėliuose.
3.
Dedame į skardą ištiestą kepimo popieriumi ir šiek tiek paspaudžiame.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Valgome su grietine arba uogiene.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Daiva
2018-06-30 21:40
Aciu uz recepta.Man gavosi labai skaniai ATSAKYTI
Agnė
2018-03-05 09:43
Skanūs varškėčiai, tik galima miltų dėti mažiau. ATSAKYTI
Dana
2018-02-17 14:00
Labai skanūs :) Tik miltų ir cukraus dėjau šiek tiek mažiau, o varškę naudojau sausesnę iš maišelių. Dar įdėjau į vidų pasmulkinto kubeliais banano, nu labai skanūs pusryčiai buvo. ATSAKYTI
Laima
2018-02-15 22:00
Pabandžiau, bet antrąkart negaminčiau, nepatiko, nei varškėčiai nei bandelės ATSAKYTI
Gintarė
2017-11-13 13:48
Mielos moterys, ne visi pyragėliai yra varškėčiai - neklaidinkite žmonių ;) gal jie ir skanūs. bet tikrai NE VARŠKĖČIAI, kai miltų vos ne tiek pat, kiek varškės... ATSAKYTI
Vida
2017-11-15 14:39
Na miltų kiekį galima koreguoti savo nuožiūra ir pagal varškės drėgnumą :) Man šie pyragiukai ar varškėtukai (kaip jau bepavadinsi), tikrai primena skoniu varškėčius :) ATSAKYTI
Elona
2017-10-17 16:59
Skanu, bet man truputį trūko varškės skonio, sakyčiau labiau jiems tiktų bandelių pavadinimas ;) Bet tikrai verta pabandyti, gal net į vidų kokio džemo įtobulint galima :) ATSAKYTI
Petra
2017-07-16 11:48
O apversti jų nereikia? ATSAKYTI
Vilija
2017-07-16 14:34
Nebūtina, kadangi orkaitė kaitina ir iš apačios, tad ir iš apačios šie varškėtukai apskrunda ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital