Orkaitėje kepti tortilijų suktinukai su vištiena ir daržovėmis “Čimičangos”

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje kepti tortilijų suktinukai su vištiena ir daržovėmis “Čimičangos”
Autorius apie receptą: Čimičangos - tai ypatingas tex mex patiekalas, kuriam tinka tiek saldūs, tiek sotūs įdarai. Čimičangos gaminamos nesudėtingai - ant tortilijos dedamas įdaras, susukama į Čimičangos - tai ypatingas tex mex patiekalas, kuriam tinka tiek saldūs, tiek sotūs įdarai. Čimičangos gaminamos nesudėtingai - ant tortilijos dedamas įdaras, susukama į uždarą suktinuką ir kepama keptuvėje su aliejumi arba orkaitėje. Šios čimičangos ruošiamos su vištiena ir daržovėmis, kepamos orkaitėje, todėl išvengsite gausybės papildomų riebalų. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos
1 šaukštas aliejaus (naudojome rapsų)
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto raudonosios paprikos
200 mililitrų konservuotų pupelių
200 mililitrų konservuotų kukurūzų
1 pakelis prieskonių fajitoms (naudojome "Santa Maria" Fajita Spice Mix Original)
1 vienetas kiaušinių
150 gramų sūrio
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" Tortilla Original Medium)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustykite vištienos filė kąsnio dydžio gabalėliais.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite vištienos gabaliukus. kol jie paruduos.
3.
Smulkiai suupjaustykite svogūną ir papriką. Nusunkite pupeles ir kukurūzus. Sūrį sutarkuokite.
4.
Į keptuvę su vištiena suberkite svogūnus, papriką, juodąsias pupeles ir kukurūzus. Pakepkite, kol suminkštės. Užberkite prieskonių mišinio ir išmaišykite.
5.
Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Indelyje išplakite kiaušinį.
6.
Į kiekvienos tortilijos vidurį dėkite įdaro, ant viršaus užberkite sūrio. Užlenkite tortiliją į vidų iš abiejų pusių ir susukite ją į ritinėlį (iš apačios į viršų). Ritinėlio kraštus patepkite kiaušinio plakiniu ir padėkite sujungimo siūle žemyn į kepimo formą.
7.
Kiekvienos tortilijos viršų aptepkite kiaušinio plakiniu.
8.
Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital