Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 185)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 185)
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Autorius apie receptą: Jau keli metai šie kukuliai karaliauja mano virtuvėje, labai juos mėgsta mano šeimyna. Gaminau pagal Jurgitos Jau keli metai šie kukuliai karaliauja mano virtuvėje, labai juos mėgsta mano šeimyna. Gaminau pagal Jurgitos receptą. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Kukuliams:
500 gramų faršo
80 gramų ryžių (nevirtų svoris)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek česnako miltelių
Padažui:
250 mililitrų vandens
5 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai grietinės
3 šaukštai majonezo
2 šaukštai miltų
pagal skonį prieskonių
Viršui:
pagal skonį fermentinio sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirkite ryžius (nepervirkite, nes dar troškinsite orkaitėje), atvėsinkite.
2.
Pakepinkite tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus, atvėsinkite. Faršą sumaišykite su ryžiais, morkom, svogūnais, majonezu, įberkite druskos, pipirų, česnako granulių. Suformuokite nedidelius kukulius ir dėkite juos į kepimo indą.
3.
Pomidorų padažą sumaišykite kartu su grietine, majonezu ir miltais, tada po truputį pikite vandenį ir viską gerai išmaišykite, sudedėkite prieskonius, smulkintus krapus. Užpilkite padažą ant kukulių. Uždengkite kepimo indą folija.
4.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 50 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos foliją atidenkite, kad kukuliai apskrustų.
5.
Iškepusius kukulius apiberkite tarkuotu sūriu ir trumpam įkiškite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (41)
Agne
2024-04-21 17:21
Dangisko skonio kukuliai. ATSAKYTI
Dainora
2023-02-04 11:23
O i mesos kukulius kiausinio nereikia? ATSAKYTI
I. D.
2023-02-25 14:05
Nebutina ATSAKYTI
Silvija
2023-01-21 17:56
Gaminau viska pagal recepta, gavosi tiesiog puikiai! ATSAKYTI
Dainora
2023-02-04 11:24
Ka gaminote?kukulius?Ar kųausini dejote? ATSAKYTI
Justė
2022-10-04 18:07
Jau nežinau kiek kartų gaminau,draugas vis prašo pagamint, kai klausiu ko vakarienei norės ATSAKYTI
Merita
2022-09-22 13:29
Ačiū už receptuka labai skanūs ATSAKYTI
Daiva Nau
2022-05-20 21:01
Labai skanūs Kukuliai. Darau gana daznai. Dekui uz Recepta ATSAKYTI
Dainora
2023-02-04 11:25
Sveiki.Ar kiausini dejote? ATSAKYTI
Lina
2021-10-05 17:36
Super kukuliai, vyro mylimiausi. Greitai ir lengvai gaminami. Aciu labai uz recepta. ATSAKYTI
Martina
2021-02-04 16:24
Ant tiek tik faršo per daug ryžių. Aš į 1kg virš faršo dėjau 100gr ryžių buvo kaip tik. ATSAKYTI
DraCA
2022-01-10 19:27
Tai kas kiek nori tiek deda juk, cia receptas, o kam ko maziau ar daugiau reikia pats zmogus sprendzia, jopapa ATSAKYTI
Benediktas
2020-04-13 18:35
Morint purių ir minkštesnių, patariu į mėsa itarkuoti 1 cukiniją :) ATSAKYTI
Www
2020-03-01 13:43
Bet pomidorų padažo bei miltų tai tikrai per daug. Rūgštus ir per tirštas padažas. ATSAKYTI
Asta
2020-03-02 09:01
Gal su dideliu kaupu miltų dėjot, todėl ir per tirštas padažas? Dėl rūgštumo, tai nuo pomidorų padažo naudojamo priklauso :) ATSAKYTI
Alvyda
2020-12-13 19:02
Nesutinku, viskas gauvosi super, nuo pomidorų padažo saldumas. Gal grietinė rūgšti buvo pas jus ATSAKYTI
Alvyda
2020-12-13 19:02
Nesutinku, viskas gauvosi super, nuo pomidorų padažo saldumas. Gal grietinė rūgšti buvo pas jus ATSAKYTI
As
2019-12-02 14:01
Viskas kuo puikiausiai, saunus padazas. ATSAKYTI
Darius
2019-06-08 09:46
Sveiki,labai skanu,bet aš "patobulinau",neviriau ryžių,nekepinau nei morkų nei svogūnų,viskas sumaišyta su smulkinta kiauliena,laimėjau tai,kad ryžiai mėsoje pilnai išverda,o dėl nekępinimo morkų ir svogūnų sumažinau riebalų kiekį,gaunasi gerai visai. Už patiekalo įdėją ačiū autoriui. ATSAKYTI
Darius
2019-06-08 09:52
Ir bulvių košė su morkomis,taip labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital