Orkaitėje kepti kiaulienos paslėpsniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kiaulienos paslėpsniai orkaitėje
Autorius apie receptą: Be reikalo nuvertinti kiaulienos paslėpsniai. Ir išties, be reikalo nuvertinta kiaulienos mėsa - kiaulienos paslėpsniai. Kepu juos jau ne pirmą kartą, mėsa labai minkšta ir Be reikalo nuvertinti kiaulienos paslėpsniai. Ir išties, be reikalo nuvertinta kiaulienos mėsa - kiaulienos paslėpsniai. Kepu juos jau ne pirmą kartą, mėsa labai minkšta ir sultinga. Kepkite ir patys tuo įsitikinsite, o jeigu bus tokių, kuriems kiaulienos paslepsniai nepriimtini ir nevalgomi, tai nesivarginkite ir neskaitykite recepto (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos paslėpsnių
4 vienetai bulvių
šiek tiek česnako
šiek tiek prieskonių mišinio (su alyvuogėmis)
šiek tiek prieskonių mėsai
šiek tiek rozmarino
šiek tiek prieskonių bulvėms
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos mėsą supjausčiau storesniais gabalais. Mėsą ištryniau prieskoniais, druska, pipirais, česnaku, rozmarinais ir uždengusi palikau marinuotis nakčiai.
2.
Bulves supjausčiau išilgai ir pagardinau bulvių priekoniais, druska.
3.
Kiaulieną su bulvėmis kepiau folijoje. Ant folijos dėjau perpjautą bulvę ir ant viršaus kiaulienos mėsą. Folijos kraštus užlenkiau.
4.
Kiaulieną kepiau orkaitėje 200 C laipsnių temperatūroje 30 minučių. Po to atidengiau foliją ir kepiau dar 20 - 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital