Orkaitėje kepti kalafioro kąsneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje kepti kalafioro kąsneliai
Autorius apie receptą: Taip keptas kalafioras skaniausias dar karštas, tik ištrauktas iš orkaitės. Nors ir vėliau pašildytas taip pat skanus, tik jau būna suminkštėjęs. Prie "Buffalo" kalafioro Taip keptas kalafioras skaniausias dar karštas, tik ištrauktas iš orkaitės. Nors ir vėliau pašildytas taip pat skanus, tik jau būna suminkštėjęs. Prie "Buffalo" kalafioro kąsnelių labai tinka “Ranch“ ar jogurtinis padažai. Šie kąsneliai gali būti ir užkandis, ir garnyras. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 galva žiedinių kopūstų
120 mililitrų kvietinių miltų
120 mililitrų vandens
2 šaukšteliai česnako miltelių
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek alyvuogių aliejaus (skardai patepti)
Aptepimui:
120 mililitrų aštraus padažo (skysto)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis citrinų sulčių
Padažui:
1/3 vieneto svogūnų (mažo)
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai pieno (arba neriebios grietinėlės)
1 šaukštas majonezo
0.5 šaukštelio citrinų sulčių
1/3 šaukštelio česnako miltelių
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant orkaitės skardos patiesiame kepimo popierių, jį patepame trupučiu alyvuogių aliejaus.
2.
Žiedinį kopūstą nuplauname, supjaustome į didesnius gabalėlius ir gerai nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
3.
Viename inde sumaišome miltus, vandenį, česnako ir paprikos miltelius. Sudedame žiedinio kopūsto gabalėlius, gerai išmaišome, kad tešla padengtų kiekvieną gabalėlį. Žiedinį kopūstą sudedame ant kepimo popieriaus, apibarstome druska ir pipirais.
4.
Aptepimui („Buffalo“ padažui) sviestą išlydome mikrobangų krosnelėje, paliekame truputį atvėsti. Po to sumaišome su aštriu padažu ir citrinos sultimis.
5.
Kepame iki 230 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių, tada apverčiame ir kepame dar 10 minučių. Tada gabalėlius aptepame "Buffalo" padažu ir kepame orkaitėje dar 20 minučių, kol šie gražiai apskrunda.
6.
„Ranch“ padažui labai smulkiai susmulkiname svogūną.
7.
Viename dubenėlyje sumaišome grietinę, majonezą, pieną, svogūną, citrinų sultis, prieskonius.
8.
Kąsnelius patiekiame su “Ranch” padažu ir mėgaujamės!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital