Orkaitėje kepti faršo "lizdeliai" su sūrio ir grietinės įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Orkaitėje kepti faršo "lizdeliai" su sūrio ir grietinės įdaru
Orkaitėje kepti faršo "lizdeliai" su sūrio ir grietinės įdaru
Orkaitėje kepti faršo "lizdeliai" su sūrio ir grietinės įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 kilogramas kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių
100 mililitrų pieno
70 gramų duonos (galima ir batono)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Įdarui:
200 gramų grietinės
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 žiupsnelis žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į faršą dedama mirkytą piene duoną (nuspaustą), įmušame kiaušinį. Dedame smulkiai supjaustytus svogūną, česnakus ir viską išmaišome iki vientisos masės.
2.
Įdarui supjaustome virtus kiaušinius, smulkia tarka sutarkuojame sūrį, įdedame grietinės ir žalumynų ir viską išmaišome.
3.
Galiausiai skardą išklojame kepimo popieriumi ir darome "lizdelius", į jų vidų dedame pagamintą įdarą.
4.
Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 25min.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (12)
sandra
2019-02-07 18:06
Pameginsiu ir aš vis kažkas naujo nei tie pabodę kotletai :) ATSAKYTI
Sigita
2018-12-02 13:58
Labai skanu. Dariau su putpeliu kiausiniais. Valge visa seima ;) ATSAKYTI
Karolina
2018-06-05 16:45
Bandau daryti, idomu kaip gausis ATSAKYTI
Laima
2018-04-11 15:29
Darysiu, tikiuosi gausis skaniai ATSAKYTI
Danutė
2018-04-11 17:51
Būtinai pabandykite, ne kartą išbandytas ir tikrai puikus receptas! ATSAKYTI
Gabrielė
2018-01-28 21:55
Labai skanūs :) ATSAKYTI
As
2017-10-27 17:47
Dariau - ir zmonai ir dukroms labai patiko :) Si savaitgali vel kepsiu ATSAKYTI
Ksenija
2017-10-05 19:28
Gaila, bet man nesigavo, idarui visko dejau per pus maziau, farso daugiau nei nurodyta, vis tik idaro gavosi daug, visas pabego, issiliejo, o mesa per kepimo laika net neapskrudo, priesingai nei idaras...Tiesa, vietoje greitines dejau majoneza, nes grietines neturejau ATSAKYTI
Augustė
2017-10-05 20:51
Pabandykite galbūt su kitos rūšies faršu arba tiesiog namuose sumalkite mėsą (arba parduotuvėse didesnėse galima paprašyti, kad pvz. tą ar aną gabaliuką sumaltų), nes į nemažai parduotuvinių gaminių, kurie vadinasi "faršas" prideda daug priedų svoriui padidinti ir jie kepant išteka ir todėl nesigauna. Perkant maltą mėsą būtinai paskaitykite sudėtį, kad tik mėsa įeitų ir nieko daugiau. Na ir geriau, kad nebūtų labai labai riebus faršas, tada irgi tvirčiau gausis.

Dar orkaitės temperatūra irgi gali turėti įtakos (reikia būtinai šauti į visiškai įkaitusią orkaitę ir būna, jog orkaitės ne visada rodo teisingą temperatūrą), bet labiau statyčiau ant faršo kokybės. Nes šį patiekalą gaminau jau kokius 5 kartus (tik visada gaminu iš grynos maltos mėsos) ir be galo skanus jis, visada man pavyksta, ATSAKYTI
Loreta
2017-04-24 19:46
Gaminau pietums patiko visai šeimai labai skanu.10balu ATSAKYTI
Ligita
2017-03-08 19:20
as su idaru paimprovizavau, pakepinau morkas ir imaisiau. visai neblogai isejo ATSAKYTI
agne
2017-03-06 17:40
Gaminau pietums, tai visa šeima patenkinta. Įdomiau ir skaniau už paprapstus kotletus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital