Orkaitėje kepti bulviniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Orkaitėje kepti bulviniai blynai
Orkaitėje kepti bulviniai blynai
Orkaitėje kepti bulviniai blynai
Autorius apie receptą: Skonis skiriasi kažkiek nuo tradicinių keptų keptuvėje, bet ko nepadarysi dėl grožio ...
Juos jau ne kartą kepiau ir niekada nenuvylė. O ir aplink keptuvę nereikia šokinėti,
Skonis skiriasi kažkiek nuo tradicinių keptų keptuvėje, bet ko nepadarysi dėl grožio ...
Juos jau ne kartą kepiau ir niekada nenuvylė. O ir aplink keptuvę nereikia šokinėti, sudedi į orkaitę, po 10- 15 minučių atėjai, apvertei ant kito šono ir vėl eini savo keliais...
(...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
3 šaukštai miltų
1 šaukštas aliejaus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C laipsnių. Skardą, kurioje kepsime blynus ištiesiame kepimo popieriumi ir ištepame aliejumi.
2.
1 bulvę sutarkuojame smulkia tarka, o likusias - burokine. Dedame į sietelį nuvarvėti. Svogūną sutarkuojame, česnakus sutraiškome, mušame kiaušinį, beriame prieskonius ir gerai išmaišome kartu su nuvarvintomis bulvėmis. Beriame miltus ir kepimo miltelius (milteliai tam, kad blynai puresni būtų), gerai išmaišome.
3.
Kabiname masę su šaukštu ir dedame į skardą, truputį paspaudžiame. Kepame 10 minučių iš vienos pusės, tada apverčiame ir dar kepame 10 minučių iš kitos pusės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital