Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su faršo kepure

AUTORIUS:
Odeta Malino
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su faršo kepure
Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su faršo kepure
Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su faršo kepure
Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas su faršo kepure
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų
Faršui:
600 gramų faršo (kiaulienos ir jautienos)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
60 gramų miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Aptepimui:
šiek tiek margarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žiedinį kopūstą apvirti apie 5 minutes.
2.
Faršą sumaišyti su kiaušiniais, tarkuotu svogūnu, miltais, pagardinti druska ir pipirais. Juo aplipdyti žiedinį kopūstą.
3.
Patepti margarinu ir kepti 50 minučių 175 C laipsnių temperatūroje.
AUTORIUS: Odeta Malino
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Asta
2017-07-17 13:24
Super! Nustebinau svečius, visiems labai patiko idėja ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital