Orkaitėje keptas ungurys

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Orkaitėje keptas ungurys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas ungurio,
4 juodieji pipirai,
2 lauro lapeliai,
2 svogūnai,
1 salieras,
1 morka,
Druskos truputį
Petražolių truputį
Truputį citrinos griežinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu skysčiu). Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais. Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital