Orkaitėje keptas sterkas su sūrio ir džiūvėsėlių apvalkale

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Orkaitėje keptas sterkas su sūrio ir džiūvėsėlių apvalkale
Orkaitėje keptas sterkas su sūrio ir džiūvėsėlių apvalkale
Orkaitėje keptas sterkas su sūrio ir džiūvėsėlių apvalkale
Autorius apie receptą: Šis receptas be proto paprastas ir tikrai labai skanus. Šis receptas be proto paprastas ir tikrai labai skanus. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalėliai žuvies
0.5 stiklinės fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai džiūvėsėlių
2 šaukštai krapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies file nusausiname, pabarstome druska ir pipirais.
2.
Sumaišyti dubenyje džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, krapus.
3.
Kiaušinį išplakite kitame dubenėlyje.
4.
Žuvies file pamerkite į kiaušinio plakinį, tada į džiūvėsėlių mišinį. Skardą lengvai patepame aliejumi ir sudedame žuvį.
5.
Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Valgome su salotomis ir patiekiame su citrinos griežinėliu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital