Orkaitėje keptas šoninės vyniotinis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Orkaitėje keptas šoninės vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
~ 1 kg gražios šoninės
3-4 a. šaukštelių džiovinto mairūno arba čiobrelių
1 a. šaukštelio smulkintų džiovintų pomidorų
0,5 a. šaukštelio dž. paprikos
3 skiltelių česnako
druskos
šviežiai maltų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vidinį šoninės gabalą apibarstykite smulkintais džiovintais pomidorais, paprika, druska, pipirais, įspauskite ir įtrinkite česnaką, šiek tiek pabarstykite į vidų mėgstamų žolelių (mairūno, čiobrelio ar raudonėlio). Labai standžiai susukite ir sutvirtinkite siūlu (apvyniokite kaip vyniotinį). Vyniotinį apvoliokite džiovintose žolelėse, suvyniokite į aliuminio folija, palikite ~ 1 h pasimarinuoti, o po to dėkite į kepimo skardą, įpilkite šiek tiek verdančio vandens ir kepkite 170 °C orkaitėje apie 1 valandą (1 kilogramui mėsos – 1 valanda). Palikite atvėsti, o atvėsus plonai supjaustykite. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Renata
2019-04-17 22:19
O kaip jus padaret isklotine sonines kaip man ja isdoroti kad susukti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital