Orkaitėje keptas plovas lavaše

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Plovas lavaše orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų mėsos
2 stiklinės ryžių
3 vienetai svogūnų
3 vienetai morkų
2 pakeliai lavašo
150 gramų razinų
100 mililitrų aliejaus
100 gramų sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ryžius apvirti.
2.
Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais, svogūną susmulkinti, morkas sutarkuoti. Viską pakepinti keptuvėje ir sumaišyti su ryžiais. Galiausiai sudėti razinas.
3.
Molinį indą iškloti sviestu. Iš lavašo išpjauti indo dugno dydio apskritimą ir dėti į indą. Lavašą supjaustyti juostomis ir apdėlioti indo šonus, kad juos iš vidaus uždengtų, juostos turėtų būti kiek ilgesnės, ir nukarti iš indo iį išorę. Sudėti ryžių masę, užkloti nukarusiomis lavašo juostomis ir uždengti dar vienu lavašu, apkamšyti. Aptepti sviesti. Indą uždengti dangčiu.
4.
Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 1 valandą 40 minučių.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital