Orkaitėje keptas omletas su šonine, špinatais ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Orkaitėje keptas omletas su šonine, špinatais ir sūriu
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas savaitgalio pusryčiams. Receptas patogus, kadangi galima keisti sudedamąsias dalis ir jų kiekius pagal turimus produktus ir asmeninį skonį. Puikus patiekalas savaitgalio pusryčiams. Receptas patogus, kadangi galima keisti sudedamąsias dalis ir jų kiekius pagal turimus produktus ir asmeninį skonį. Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų kiaušinių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės (plonų juostelių)
70 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio (arba dešros)
5 šaukštai pieno
2 saujos špinatų
1 pundelis laiškinių česnakų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį vyšninių pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Plonas rūkytos šoninės juosteles paskrudinti orkaitėje (tą galima padaryti iš vakaro), kol taps traškios. Susmulkinti nedideliais gabaliukais.
2.
Kiaušinius su pienu, druska, pipirais šluotele lengvai išplakti.
3.
Špinatus, kumpį, laiškinį česnaką supjaustyti nedideliais gabaliukais. Vyšninius pomidorus perpjauti per pusę.
4.
Į kiaušinių masę sudėti špinatus, traškios šoninės gabaliukus, kumpį, laiškinį česnaką, tarkuotą sūrį. Išmaišyti. Pilti į kepimo popieriumi ištiestą skardą, sudėlioti vyšninių pomidorų puseles.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min - priklausomai nuo omleto storio, kol sutvirtės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital