Orkaitėje keptas kepsnys su įdaru

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Orkaitėje keptas kepsnys su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg kiaulienos šoninės su šonkauliais
400 g kopūstų
3 obuoliai
2 svogūnai
druska
pipirai
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite vieną svogūną ir sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir pora žiupsnelių pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Kad mėsa geriau išsimarinuotų keliose vietose ją įpjaukite ir palaikykite apie 12 valandų. Mėsai išsimarinavus susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberikite truputį druskos bei pipirų ir viską gerai išmaišykite Įpjaukite mėsą peiliu taip, kad būtų galima ją prikimšti ir dėkite į vidų sumaišytus kopūstus su obuoliais. Likusius kopūstus su obuoliais uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite apie 1 valandą 30 minučių 150 laipsnių temperatūroje. Po to nuimkite foliją ir sumažinę temperatūrą kepkite dar apie 1 valandą. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Vida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital