Orkaitėje keptas įdarytas moliūgas

AUTORIUS:
Laimonas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Įdarytas moliūgas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Soti, rudeniška ir labai skani vakarienė. Įdarui galima rinktis mėgstamą mėsą ar paukštieną, skaniausia su riebesne, ne vištienos krūtinėle. Soti, rudeniška ir labai skani vakarienė. Įdarui galima rinktis mėgstamą mėsą ar paukštieną, skaniausia su riebesne, ne vištienos krūtinėle. Laimonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas moliūgų (nedidelio)
1 kilogramas faršo
2 vienetai pomidorų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Moliūgui nupjauti viršūnėlę, išskobti. Sėklas išmesti. Jei bus daug minkštimo, jį supjaustyti kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinti smulkintą svogūną, kol suminkštės ir taps skaidrūs.
3.
Sudėti tarkuotą morką ir smulkintą morką, apkepinti. Sudėti faršą ir dar šiek tiek pakepinti. Pagardinti druska ir pipirais. Išmaišyti su smulkintu moliūgu.
4.
Keptuvės turinį sudėti į išskobtą moliūgą. Uždėti moliūgo kepurėlę. Dėti į gilesnę skardą ar formą. Įpilti šiek tiek vandens, kad kepant garuotų orkaitėje ir moliūgas neišsausėtų.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
AUTORIUS: Laimonas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis