Orkaitėje kepta žuvis

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Orkaitėje kepta žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo žuvies filė (lydekos, lašišos, menkės ar kt.)
150 gramų sviesto
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis čiobrelių
0.5 šaukštelio džiovintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvies filė įtrinkite druska, čiobreliais ir petražolėmis. Žuvį apšlakstykite citrinų sultimis. Palikite šaldytuve žuvį pasimarinuoti bent 2 valandoms.
2.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kiekvieną žuvies filė gabaliuką apkepkite po 1 minutę.
3.
Apkepintą žuvį sudėkite į folija išklotą kepimo skardą. Žuvį uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 20 minučių. Skanaus :)
AUTORIUS: Marija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Roma
2019-06-25 08:05
ačiū už nuostabų receptuką :) kepiau upėtakį, užaugintą mano vyro, skaniau nesu valgiusi žuvies :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital