Orkaitėje kepti vištienos kepsneliai

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Orkaitėje kepti vištienos kepsneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani ir tinka pietums ar vakarienei. Skanu tiekti su salotomis, bulvių koše. Labai skani ir tinka pietums ar vakarienei. Skanu tiekti su salotomis, bulvių koše. Aistė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės
2 vienetai kiaušinių
100 gramų parmezano sūrio (tarkuoto arba kito kietojo)
100 gramų džiūvėsėlių
30 mililitrų pieno
60 gramų sviesto (tirpinto arba margarino)
1 šaukštas džiovinto raudonėlio
1 šaukštas paprikos miltelių
1/4 šaukšto maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinti orkaitę iki 190 C laipsnių temperatūros. Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais kepsneliais.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinį, pilti pieną ir išplakti.
4.
Į negilią lėkštę berti sūrį, džiūvėsėlius, raudonėlį, paprikos miltelius ir pipirus. Išmaišyti.
5.
Pamirkyti vištienos gabalėlius į kiaušinių ir pieno plakinį, nuvarvinti skysčio perteklių. Apvolioti džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje.
6.
Išdėlioti apvoliotus vištienos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, taip, kad gabalėliai nesiliestų. Apšlakstyti tirpintu sviestu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių, priklausomai nuo gabalėlių dydžio.
AUTORIUS: Aistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sonata
2011-02-25 13:58
puikumelis :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital